Loader

Μακαρόνια με μανιτάρια αλα κρέμ

2018-03-19

Η συνταγή αυτή είναι απο τις πιο κλασικές.Εδώ σας την παρουσιάζω με κάποιες παραλλαγές.

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε κανονικά τα μακαρόνια. Σε ένα τηγάνι, βάζουμε λίγο λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι.Όταν μαραθεί, ρίχνουμε και τα μανιτάρια, το αλατοπίπερο και τη σκόνη σκόρδου και τα μαραίνουμε λίγο ακόμα.

Καλό θα ήταν να χαμηλώσετε την φωτιά ή ακόμη και να την κλείσετε στο σημείο που τα μακαρόνια θα είναι έτοιμα για σούρωμα.

Έπειτα σε ένα μπόλ προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος την μουστάρδα, την σάλτσα της ΙΚΕΑ, το κάρυ και την σκόνη σκόρδου και τα ανακατέβουμε. Μετά τα ρίχνουμε στο τηγάνι να πάρουν βράση και να δέσουν με τα μανιτάρια και το κρεμμύδι.

Σουρώνουμε τα μακαρόνια, τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα και ρίχνουμε εκεί τη σάλτσα με τα μανιτάρια.
Ανακατεύουμε καλά πάνω στο ζεστό μάτι, χωρίς όμως να τα αφήσουμε να κολλήσουν και σερβίρουμε ζεστά.
Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και όποιος θέλει βάζει και τυράκι.

Τύπος συνταγής:
Μέση αξιολόγηση μέλους

(0 / 5)

0 5 0
Βαθμολόγησε την συνταγή

0 χρήστες αξιολόγησαν την συνταγή

Related Recipes:
  • Μαγειρίτσα – Η παραδοσιακή

  • Κασόπιτα

  • Κιχιά Κοζάνης

  • Μελιτζανόπιτα ξυπόλητη

  • Πίτα Μπαντζίνα