Loader

Recent Recipes


Ομελέτα με σπανάκι

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Καθαρίζουμε,πλένουμε και ψιλοκόβουμε το σπανάκι.Στη συνέχεια το ζεματίζουμε κι έπειτα το σοτάρουμε στο βούτυρο, το οποίο το έχουμε βάλει σε ένα βαθύ τηγάνι για να λιώσει.Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα και ανακατεύουμε.Αν το σπανάκι μας κρατάει πολύ, ρίχνουμε λίγο νερό στο τηγάνι μας, ώστε να μαλακώσει περισσότερο.Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι κι ...

Read more

Σπαγγέτι με γαρίδες, λεμόνι και σκόρδο

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Ο χυμός λεμονιού, χυμός αχιβάδας καθώς και λίγο τυρί κρέμα μπορούν να δώσουν σε αυτό το απλό πιάτο ζυμαρικών πλούσια γεύση χωρίς πολλά λιπαρά.   Θερμίδες για 2‐CUP SERVING Cal 460; Fat 7g; Sat Fat 1.5g; Chol 180mg; Carb 63g; Protein 36g; Fiber 10g; Sodium 750mg

Read more

Μακαρόνια με μανιτάρια αλα κρέμ

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Η συνταγή αυτή είναι απο τις πιο κλασικές.Εδώ σας την παρουσιάζω με κάποιες παραλλαγές. Σε μια κατσαρόλα βράζουμε κανονικά τα μακαρόνια. Σε ένα τηγάνι, βάζουμε λίγο λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι.Όταν μαραθεί, ρίχνουμε και τα μανιτάρια, το αλατοπίπερο και τη σκόνη σκόρδου και τα μαραίνουμε λίγο ακόμα. Καλό θα ήταν να ...

Read more
salmon tartar

Ταρτάρ σολομού

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Το ταρτάρ σολομού ανήκει στις gourmet συνταγές.Είναι πανεύκολο και το κυριότερο δεν χρειάζεται να είσαι πάνω απο την κατσαρόλα! Αρχικά κόβουμε τον σολομό σε μικρά κομμάτια (όχι κυβάκια).Με το χεράκι τα ανακατεύουμεμε τα υλικά που είναι για μαρινάδα (δλδ:ελαιόλαδο,χυμό λεμονιού,τζίντζχερ,χοντρό αλάτι,πιπέρι,άνηθο) Αυτό το μείγμα λοιπόν το αφήνουμε στο ψηγείο για ...

Read more

Κανελόνια… της μαμάς!

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Read more
Κοτόπουλο Marsala

Κοτόπουλο με κρασί Marsala

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Λόγω του κρασιού (απο την πόλη Marsala της Σικελίας), η συνταγή είναι Ιταλική.Το κρασί κοστίζει γύρω στα €20-22 η φιάλη. Βάζουμε τα  στήθη του κοτόπουλου δίπλα-δίπλα σε ένα ξύλο κοπής και απλώστε ένα κομμάτι πλαστικό περιτύλιγμα πάνω τους.Χτυπάμε τα με σφυρί κρέατος , έως ότου είναι περίπου 60μμ πάχος . Βάλτε λίγο αλεύρι ...

Read more