Loader

Recent Recipes


Μαγειρίτσα – Η παραδοσιακή

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Αρχικά πλένουμε τ΄αντεράκια όπως είναι. Έπειτα παίρνουμε την βελόνα και στερεώνουμε την άκρη από ένα αντεράκι και το σπρώχνουμε μέσα στην βελόνα ώστε να καταφέρουμε να το γυρίσουμε από την άλλη μεριά. Το ίδιο κάνουμε σε όλα τ΄αντεράκια, αν είναι κανένα πολύ μακρύ το κόβουμε. Τα πλένουμε καλά. Βάζουμε μια ...

Read more

Κασόπιτα

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

(για το ταψί του φούρνου)  

Read more

Κιχιά Κοζάνης

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Read more

Περεσκία (πιροσκί)

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

  ΤΙΡ: Για να γεμίσουμε τα περεσκία μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε πασκιτάν (ποντιακό τυρί σαν μαλακή μυζήθρα), κιμά ή μαρμελάδα ή μερέντα ή ότι άλλο θέλουμε. Επίσης μπορούμε να μη τα γεμίσουμε και απλά να τα πασπαλίσουμε με ζάχαρη.

Read more

Μελιτζανόπιτα ξυπόλητη

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ψήνουμε τις μελιτζάνες , όπως είναι ολόκληρες 15 λεπτά. Μετά τις ξεφλουδίζουμε, τις κόβουμε κομμάτια και τις αφήνουμε στο σουρωτήρι να φύγουν τα υγρά. Ξεφλουδίζουμε τα κρεμμύδια και τα τρίβουμε στον τρίφτη. Βάζουμε σε μια ευρύχωρη καθιστή κατσαρόλα το λάδι να κάψει και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια. Όταν αρχίζουν να ...

Read more

Πίτα Μπαντζίνα

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Read more