Μακαρονάδα Ναπολιτάν

Ingredients

  • 1 πακετο μακαρονια Νο 7
  • Μαργαρίνη ή βουτυρο

Method

Step 1

Βαζουμε νερο να βρασει. Αποφασιζουμε ποσα μακαρονια θα φαμε .Ριχνουμε μεσα στο νερο αλατι και μια κουταλια της σουπας λαδι.

Step 2

Μολις βρασει το νερο ριχνουμε τα μακαρονια μεσα και ΑΦΟΥ εχει ξαναρχισει να βραζει τα αφηνουμε για 12-15 λεπτα (προς το τελος της χρονικης περιοδου τα δοκιμαζουμε μεχρι να μεινουμε ικανοποιημενοι απο το αποτελεσμα).

Step 3

Αφου περασει η χρονικη περιοδος τα σουρωνουμε και στο ιδιο κατσαρολικο ριχνουμε μισο κουταλι της σουπας Βιταμ/Φυτιμη/Μαργαρινη (ή, ελλειψεως αλλου υλικου, ακομα και λαδι). Ξαναριχνουμε μεσα τα μακαρονια και ανακατευουμε καλα.

Step 4

Τελος ριχνουμε απο πανω ενα βαζο σαλτσα ναπολιταν της Μπαριλα, ή της Κνορ και τα μακαρονια μας ειναι ετοιμα για σερβιρισμα. Μπορειτε, αν θελετε, να βαλετε απο πανω αφθονη παρμεζανα, ή γκουντα Ολλανδιας.

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close