Καθαρίζουμε,πλένουμε και ψιλοκόβουμε το σπανάκι.Στη συνέχεια το ζεματίζουμε κι έπειτα το σοτάρουμε στο βούτυρο, το οποίο το έχουμε βάλει σε ένα βαθύ τηγάνι

για να λιώσει.Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα και ανακατεύουμε.Αν το σπανάκι μας κρατάει πολύ, ρίχνουμε λίγο νερό στο τηγάνι μας, ώστε να μαλακώσει περισσότερο.Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι κι έπειτα ετοιμάζουμε την ομελέτα.Χτυπάμε καλά τα αυγά μέχρι να αφρίσουν.Όταν έχουμε βεβαιωθεί ότι το σπανάκι μας είναι έτοιμο, ρίχνουμε από πάνω τα χτυπημένα αυγά και χαμηλώνουμε την φωτιά μας.Ανακατεύουμε αμέσως πριν στερεοποιηθούν τα αυγά,ώστε να πάει το σπανάκι παντού και στη συνέχεια προσθέτουμε την τριμμένη φέτα (όση θέλουμε).Αναποδογυρίζουμε την ομελέτα ώστε να ψηθεί κι από τις 2 πλευρές.Μόλις ετοιμαστεί, τη σερβίρουμε και αλείφουμε τη μία πλευρά με μία κουταλιά γιαούρτι πλήρες σε λιπαρά.Τη διπλώνουμε ώστε να γίνει μισοφέγγαρο και πασπαλίζουμε αν θέλουμε με λίγο μαϊντανό ή ωμό σπανάκι.

Καλή σας όρεξη!

  • 6 αυγά
  • 200γρ. σπανάκι
  • 2 φρέσκα κρεμμύδια
  • 250γρ. βούτυρο
  • τριμμένη φέτα
  • 1 μεγάλη κουταλιά γιαούρτι
  • αλάτι
  • πιπέρι