• 3 κονσέρβες τόνο
  • 1 μαρούλι μεγάλο
  • 1 κονσέρβα καλαμπόκι
  • 3 φακελάκια knor mix salad (άνιθο & κρεμμύδι για το dressing)
  • 4 φέτες τυρί edam (κομμένο σε κύβους)
  • πέννες (150gr για ένα άτομο περίπου)
  • κρουτόν
  • 3-4 ντοματίνια

Πρώτα βράζουμε τις πέννες σε αλατισμένο νερό.Έπειτα τις τσιγαρίζουμε σε ελαιόλαδο για 10 περίπου λεπτά και

τις βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσουν.Πλένουμε τα μαρούλια και τα κόβουμε.Ανακατέβουμε τα 3 φακελάκια Knor με 9 κουταλιές της σούπας

νερό και 9 ελαιόλαδο και τα ανακατεύουμε με το μαρούλι σε ένα μεγάλο μπόλ.

Προσθέτουμε τον τόνο,το τυρί και το καλαμπόκι και ανακατεύουμε. Έπειτα ανακατεύουμε το μείγμα με τις πέννες και προσθέτουμε το κρουτόν

στο τέλος (για να είναι τραγανά)

 

Μπορούμε να κόψουμε στα 2 ή στα 4 τα ντοματίνια και να τα προσθέσουμε στην σαλάτα.