Loader

Τύπος συνταγής: Κρέας

Μαγειρίτσα – Η παραδοσιακή

Τύπος συνταγής: Cuisine:
Average Rating: (0 / 5)

Αρχικά πλένουμε τ΄αντεράκια όπως είναι. Έπειτα παίρνουμε την βελόνα και στερεώνουμε την άκρη από ένα αντεράκι και το σπρώχνουμε μέσα στην βελόνα ώστε να καταφέρουμε να το γυρίσουμε από την άλλη μεριά. Το ίδιο κάνουμε σε όλα τ΄αντεράκια, αν είναι κανένα πολύ μακρύ το κόβουμε. Τα πλένουμε καλά. Βάζουμε μια ...

Read more

Χοιρινό με αποξηραμένα φρούτα

Τύπος συνταγής:
Average Rating: (0 / 5)

Από το προηγούμενο βράδυ μαρινάρουμε το χοιρινό σε κόκκινο κρασί, με φύλλα δάφνης και λάδι. Την επόμενη μέρα ζεσταίνουμε 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι. Σοτάρουμε το κρέας και σβήνουμε με το κρασί που έχει περισσέψει από τη μαρινάδα. Το αφήνουμε να “πιει” το κρασάκι του και κατεβάζουμε ...

Read more
Κοτόπουλο Marsala

Κοτόπουλο με κρασί Marsala

Τύπος συνταγής: Cuisine:
Average Rating: (4 / 5)

Λόγω του κρασιού (απο την πόλη Marsala της Σικελίας), η συνταγή είναι Ιταλική.Το κρασί κοστίζει γύρω στα €20-22 η φιάλη. Βάζουμε τα  στήθη του κοτόπουλου δίπλα-δίπλα σε ένα ξύλο κοπής και απλώστε ένα κομμάτι πλαστικό περιτύλιγμα πάνω τους.Χτυπάμε τα με σφυρί κρέατος , έως ότου είναι περίπου 60μμ πάχος . Βάλτε λίγο αλεύρι ...

Read more