Loader
Most Rated
Κοτόπουλο Marsala
Κοτόπουλο με κρασί Marsala

Λόγω του κρασιού (απο την...

Top Recipes & posts for today

Διάφορα χρήσιμα άρθρα και συνταγές!

  • Μαγειρίτσα – Η παραδοσιακή

    Average Rating: (0 / 5)

    Αρχικά πλένουμε τ΄αντεράκια όπως είναι. Έπειτα παίρνουμε την βελόνα και στερεώνουμε την άκρη από ένα αντεράκι και το σπρώχνουμε μέσα στην βελόνα ώστε να καταφέρουμε να το γυρίσουμε από την άλλη μεριά. Το ίδιο κάνουμε σε όλα τ΄αντεράκια, αν είναι κανένα πολύ μακρύ το κόβουμε. Τα πλένουμε καλά. Βάζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα και ζεματάμε νερό, […]

    Read more
  • Μαστίχα: Το ”πολύτιμο δάκρυ” ασπίδα κατά του στομάχου


    Η σύγχρονη επιστημονική έρευνα έχει πιστοποιήσει πολλά από τα οφέλη της κατανάλωσης μαστίχας , η οποία πρόσφατα αναγνωρίστηκε ως παραδοσιακό φυσικό φάρμακο φυτικής προέλευσης. Η χημική σύσταση της ρητίνης και του μαστιχέλαιου έχει αναλυθεί και κάποια συστατικά έχουν απομονωθεί και ταυτοποιηθεί. Παρ’ όλα αυτά, η ακριβής σύνθεση της μαστίχας Χίου δεν είναι ακόμα γνωστή. Μία γενική […]

    Read more
  • Υπερτροφές ”θαύματα” για την υγεία!


    Ως «υπερτροφές» (super foods) χαρακτηρίζονται οι τροφές που περιέχουν πολύ περισσότερα θρεπτικά συστατικά σε σύγκριση με άλλες, συστατικά απαραίτητα για την καλή λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού και με επιπλέον θετικές επιδράσεις. Δείτε πως μπορείτε να τις βάλετε στην καθημερινή διατροφή σας και να επωφεληθείτε στους τομείς της υγείας που χρειάζεστε. Σκόρδο: το σκόρδο έχει αποδειχθεί πως μειώνει τις πιθανότητες […]

    Read more
  • Πασχαλινό τραπέζι: Φάτε σωστά και γλιτώστε θερμίδες!


    Πλούσιο τραπέζι, πολύ φαγητό, πολλές θερμίδες και πολλοί κίνδυνοι εγκυμονούν τις ημέρες του Πάσχα. Το γιορτινό τραπέζι, αν και απολαυστικό, είναι  πλούσιο σε θερμίδες, αλάτι, λιπαρά και χοληστερόλη, παράγοντες που επιβαρύνουν σημαντικά την υγεία μας. Δείτε λοιπόν τις θερμίδες που φορτώνετε ο οργανισμός την ημέρα του Πάσχα: Αρνί : είναι πλούσιο σε σίδηρο, βιταμίνες του συμπλέγματος […]

    Read more
  • Χοιρινό με αποξηραμένα φρούτα

    Average Rating: (0 / 5)

    Από το προηγούμενο βράδυ μαρινάρουμε το χοιρινό σε κόκκινο κρασί, με φύλλα δάφνης και λάδι. Την επόμενη μέρα ζεσταίνουμε 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι. Σοτάρουμε το κρέας και σβήνουμε με το κρασί που έχει περισσέψει από τη μαρινάδα. Το αφήνουμε να “πιει” το κρασάκι του και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Ψιλοκόβουμε το […]

    Read more

Latest Recipes

Weekly Special

Χοιρινό με αποξηραμένα φρούτα

Από το προηγούμενο βράδυ μαρινάρουμε το χοιρινό σε κόκκινο κρασί, με φύλλα δάφνης και λάδι. Την επόμενη μέρα ζεσταίνουμε 3 κουταλιές... more

Read More

Διάφορα άρθρα