Loader

Recipes From Cuisine: Μεσογειακή

Σπαγγέτι με γαρίδες, λεμόνι και σκόρδο

Τύπος συνταγής: Cuisine:
Average Rating: (0 / 5)

Ο χυμός λεμονιού, χυμός αχιβάδας καθώς και λίγο τυρί κρέμα μπορούν να δώσουν σε αυτό το απλό πιάτο ζυμαρικών πλούσια γεύση χωρίς πολλά λιπαρά.   Θερμίδες για 2‐CUP SERVING Cal 460; Fat 7g; Sat Fat 1.5g; Chol 180mg; Carb 63g; Protein 36g; Fiber 10g; Sodium 750mg

Read more
salmon tartar

Ταρτάρ σολομού

Τύπος συνταγής: Cuisine:
Average Rating: (0 / 5)

Το ταρτάρ σολομού ανήκει στις gourmet συνταγές.Είναι πανεύκολο και το κυριότερο δεν χρειάζεται να είσαι πάνω απο την κατσαρόλα! Αρχικά κόβουμε τον σολομό σε μικρά κομμάτια (όχι κυβάκια).Με το χεράκι τα ανακατεύουμεμε τα υλικά που είναι για μαρινάδα (δλδ:ελαιόλαδο,χυμό λεμονιού,τζίντζχερ,χοντρό αλάτι,πιπέρι,άνηθο) Αυτό το μείγμα λοιπόν το αφήνουμε στο ψηγείο για ...

Read more
Κοτόπουλο Marsala

Κοτόπουλο με κρασί Marsala

Τύπος συνταγής: Cuisine:
Average Rating: (4 / 5)

Λόγω του κρασιού (απο την πόλη Marsala της Σικελίας), η συνταγή είναι Ιταλική.Το κρασί κοστίζει γύρω στα €20-22 η φιάλη. Βάζουμε τα  στήθη του κοτόπουλου δίπλα-δίπλα σε ένα ξύλο κοπής και απλώστε ένα κομμάτι πλαστικό περιτύλιγμα πάνω τους.Χτυπάμε τα με σφυρί κρέατος , έως ότου είναι περίπου 60μμ πάχος . Βάλτε λίγο αλεύρι ...

Read more