Loader

Recipes With Course: Κυρίως

Μαγειρίτσα – Η παραδοσιακή

Τύπος συνταγής: Cuisine:
Average Rating: (0 / 5)

Αρχικά πλένουμε τ΄αντεράκια όπως είναι. Έπειτα παίρνουμε την βελόνα και στερεώνουμε την άκρη από ένα αντεράκι και το σπρώχνουμε μέσα στην βελόνα ώστε να καταφέρουμε να το γυρίσουμε από την άλλη μεριά. Το ίδιο κάνουμε σε όλα τ΄αντεράκια, αν είναι κανένα πολύ μακρύ το κόβουμε. Τα πλένουμε καλά. Βάζουμε μια ...

Read more

Κασόπιτα

Τύπος συνταγής: Cuisine:
Average Rating: (0 / 5)

(για το ταψί του φούρνου)  

Read more

Κιχιά Κοζάνης

Τύπος συνταγής: Cuisine:
Average Rating: (0 / 5)

Read more

Μελιτζανόπιτα ξυπόλητη

Τύπος συνταγής: Cuisine:
Average Rating: (0 / 5)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ψήνουμε τις μελιτζάνες , όπως είναι ολόκληρες 15 λεπτά. Μετά τις ξεφλουδίζουμε, τις κόβουμε κομμάτια και τις αφήνουμε στο σουρωτήρι να φύγουν τα υγρά. Ξεφλουδίζουμε τα κρεμμύδια και τα τρίβουμε στον τρίφτη. Βάζουμε σε μια ευρύχωρη καθιστή κατσαρόλα το λάδι να κάψει και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια. Όταν αρχίζουν να ...

Read more

Στρογγυλές τυρόπιτες

Τύπος συνταγής:
Average Rating: (0 / 5)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ Για αυτή τη συνταγή χρειαζόμαστε μικρές στρογγυλές φορμίτσες. Πρώτα φτιάχνουμε τη γέμιση: Σπάμε τη φέτα με το χέρι ή με ένα πηρούνι. Τρίβουμε στο τρίφτη τη μυζήθρα. Ανακατεύουμε σε ένα μεγάλο μπολ τα τυριά και τα αυγά και προσθέτουμε λίγο πιπέρι και κανέλλα. Ανακατεύυμε καλά το μείγμα. Σειρά έχει ...

Read more

Κολοκυθόπιτα γλυκιά με ρύζι

Τύπος συνταγής: Cuisine:
Average Rating: (0 / 5)

Ξεκινάμε φτιάχνοντας την γέμιση γιατί είναι χρονοβόρα διαδικασία και αν κάνουμε πρώτα τη ζύμη θα μας ξεραθούν τα φύλλα. Βράζουμε ένα φλυτζανάκι του καφέ ρύζι καρολίνα ώστε όταν βράσει να είναι η ποσότητα ενός φλυτζανιού. Κόβουμε την κολοκύθα όπως θα κόβαμε ένα καρπούζι ή ένα πεπόνι σε φέτες και πετάμε ...

Read more

Μακαρόνια με μανιτάρια αλα κρέμ

Τύπος συνταγής: Cuisine:
Average Rating: (0 / 5)

Η συνταγή αυτή είναι απο τις πιο κλασικές.Εδώ σας την παρουσιάζω με κάποιες παραλλαγές. Σε μια κατσαρόλα βράζουμε κανονικά τα μακαρόνια. Σε ένα τηγάνι, βάζουμε λίγο λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι.Όταν μαραθεί, ρίχνουμε και τα μανιτάρια, το αλατοπίπερο και τη σκόνη σκόρδου και τα μαραίνουμε λίγο ακόμα. Καλό θα ήταν να ...

Read more

Σπαγγέτι με γαρίδες, λεμόνι και σκόρδο

Τύπος συνταγής: Cuisine:
Average Rating: (0 / 5)

Ο χυμός λεμονιού, χυμός αχιβάδας καθώς και λίγο τυρί κρέμα μπορούν να δώσουν σε αυτό το απλό πιάτο ζυμαρικών πλούσια γεύση χωρίς πολλά λιπαρά.   Θερμίδες για 2‐CUP SERVING Cal 460; Fat 7g; Sat Fat 1.5g; Chol 180mg; Carb 63g; Protein 36g; Fiber 10g; Sodium 750mg

Read more

Κανελόνια… της μαμάς!

Τύπος συνταγής: Cuisine:
Average Rating: (0 / 5)

Read more